Word lid!

Dit is het moment om te kiezen voor de Partij voor de Dieren en vast te houden aan uw idealen! Word vandaag nog lid van de Partij voor de Dieren en ontvang een bijzonder welkomstgeschenk.

De Partij voor de Dieren is de enige partij die niet de kortetermijnbelangen van de mens, maar het belang van een gezonde aarde voorop stelt. Leden van de Partij voor de Dieren steunen onze strijd voor een betere wereld. Het lidmaatschap is persoonsgebonden en is mogelijk vanaf 16 jaar.

U kunt lid worden door hieronder uw gegevens in te voeren en een machtiging af te geven waardoor de contributie voor het lidmaatschap jaarlijks automatisch geïncasseerd wordt. Deze machtiging geldt tot wederopzegging. Na het invullen van uw gegevens kunt u met uw muis een handtekening zetten in het daarvoor bestemde vakje.

 


Meer weten over de partij? Klik dan hier voor onze Beginselverklaring. 

Partij voor de Dieren
Postbus 17622
1001 JM Amsterdam, Nederland
Incassant ID: NL91ZZZ341810130000

PRIVACY

De door u verzonden gegevens
behandelen we met uiterste zorg. Alle gegevens worden via een
beveiligde verbinding verzonden.

Nadat u het lidmaatschapsformulier heeft ingestuurd wordt een machtigingskenmerk toegekend. Voordat de incasso plaatsvindt wordt u op de hoogte gesteld van het machtigingskenmerk door middel van een factuur per e-mail. Het machtigingskenmerk vindt u terug bij de afschrijving op het bankafschrift

  1. U kunt uw machtiging op ieder moment weer intrekken. Dit kan door een e-mail te sturen naar administratie@partijvoordedieren.nl
  2. Als u het achteraf niet eens bent met de afschrijving, kunt u uw betaling binnen 56 kalenderdagen na afschrijving terugvorderen bij uw bank.

SEPA